Reklam
Emine ŞENLİKOĞLU

Emine ŞENLİKOĞLU


RESMEN SAVAŞTAYIZ

10 Ekim 2019 - 14:13

Resmen bize savaş başlattılar. Çoğumuz hâlâ uykudayız.

Hani Müslümanda firaset olurdu da o kendi bindiği dalı kesmezdi? Ne oldu da bazıları düşmandan yana oldu? Yüz binlerce tırın neden geldiğini bile sormuyor kimse. Yazık, çok yazık.

Müslüman düşmandan yana tavır almaz. Allah razı olsun Recep Tayyip Erdoğan'dan, bu savaş başlamasasın diye çok uğraştı, gerçekten çok uğraştı. Ama düşman kararlıydı.

Bazıları sanki savaşı başlatan Başkanmış modunda. Hala düşmanı tanımıyoruz. Rasulullah'a da aynı oyunlar yapılmıştı. Müslümanların tarihinde bu yalancıları tanımamış mıydık? Ne hakla savaşın sorumlusu olarak içimizdeki hainler bizi gösteriyorlar? İnsan utanır.

Yıllardır bizim sınırımıza silah yığanları görmediniz mi siz? Gördünüz. "Peki, ne bunlar?" dediniz mi? Demediniz, diyemediniz. Başkana kininiz var ya, sizin kininiz dininiz ya... Sırf o leke alsın diye, ihanet çemberinden , onlardan yana konuşuyorsunuz.

Uyanın, kendinize gelin ve düşünün. Yıllar öncesinde, neden silah yığmaya başladılar bizim sınırımıza? Neden? Bir akıl, bu konu üzerinde nasıl düşünmez!? Amekikalı ne dedi gördünüz:" Biz o bölgeyi ikinci İsrail yapacaktık, şimdi nolacak?" dedi. İnanın, ben bunu söyleyenden çok, o söyleme rağmen, sanki bu savaşı Başkanımız başlatmış gibi konuşan bizimkileri yuhluyor ve kızıyorum.

KENDİMİZE GELELİM!

SAVAŞTAYIZ, SAFIMIZI BELİRLİYELİM.

"BÖYLE AYMAZ BİR TOPLULUĞA ALLAH YARDIM EDER Mİ?" demeden ve umudu kesmeden, duamızı artırarak, ondan yardım dileyelim. Çünkü bizim gidecek başka kapımız ve Rabb'imiz yok, aslında ondan başka kimsemiz yok, tabi ki sadece ona kulluk edip, sadece ondan yardım istiyeceğiz.

RABB'İMİZ, BİZİ BU SAVAŞTAN DA GALİP ÇIKAR!

BİZ BUNA LAYIK OLMASAKTA DA SEN BİZE VE ŞU YEDİ DÜVELİN SAVAŞCILARININ SAVAŞ AÇTIĞI KULUNA ÖZEL MUAMELE ET.

Amerika'nın 2. Türkiye üssü olan CHP'nin şerrinden de kurtar bizi Rabb'imiz. Amîn. Kurtar çünkü sinsice düşmandan yana olan tek parti CHP dir. İslâm düşmanı olanmayan CHP lilerden özür diliyerek söylüyorum bunu, insafın yok mu CHP? Bari bu günde ülkenden yana ol.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum