Reklam

Hınıs Filiz Spor Kulübü Şahlanıyor..

Kırk Yıllık mazisi olan geçmişte amatör liglerinde namağlup şampiyonlukları bulunan Hınıs'ta bir çok sosyal etkinliğin altına imza atan bölgesel ve ulusal çapta satranç turnuvaları düzenleyen Hınıs Filizspor Kulubü tekrardan şahlanıyor.

Hınıs Filiz Spor Kulübü Şahlanıyor..
19 Haziran 2018 - 12:05
Konu hakkında bilgisine başvurmuş olduğumuz Hınıs Filizspor Kulübü Başkanı Mahmut ABİŞ haber ajansımıza şu açıklamayı yaptı :" Hınıs Filizspor Kulübü ilçemizde Sportif alanda olduğu gibi bir çok  sosyal projelerin altına imza atmış mazisi başarılarla dolu ve Hınıs ile özdeşleşmiş nadide bir kulüptür. Kulübümüzün kırk yıllık sürecinde yüzlerce Hınıslı kulüp yönetiminde hiçbir beklenti içerisine girmeden özelde kulübümüzün genelde ilçemizin gelişmesi için çaba sarfetmiştir. Yine binlerce Hınıslı ve kendini Hınıslı hisseden hemşehrimiz kulübümüze maddi ve manevi destekte bulunmuştur. Bu bağlamda Hınıs Filizspor Kulübü Başkanı olarak geçmişte kulübümüze emek verip ve destekleyen tüm hemşehrilerime kulüp yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. Anılarımızda çok güzel bir yer edinen Hınıs Filizspor Kulübümüzü daha aktif bir hale getirebilmek için yeni bir oluşum içerisine girdik. İlk etapta Hınıs Filizspor Kulübü U 19 ve As takımlarının ana kadrosunu oluşturacak sporcuları belirlemek için girişimlerimizi başlattık. Futbol takımlarımızda futbolcu olarak oynamak isteyen ve kendine güvenen tüm Hınıslı gençlerimizin bu seçmelere katılmasını bekliyoruz. Şu anda müracatlar başlamış olup 03.07.2018 tarihi mesai bitimine kadar devam edecektir. U 19 takım seçmelerine katılacak olan gençlerimizin yaş aralığı 14-19 As takım seçmelerine katılacak olan gençlerimizin ise 17-30 yaş aralığında olmaları gerekmektedir. Başvuruların iki adet fotoğraf, sağlık raporu ve dilekçe ile birlikte şahsen Hınıs Filizspor Kulübü Yönetim Kuruluna yapılması gerekmektedir.
Şunu unutmamak gerekir ki  spor küskünleri bir araya getiren birleştirici bir ruha sahiptir. Bu kulüp bütün Hınıslıların kulübüdür. Haliyle kulüp başkanı olarak tüm hemşehrilerimizi bu kulübe sahip çıkmaya ve başarılarına ortak olmaya davet ediyorum. Kulübümüzün tek ideolojisi Hınıstır. Hınıs bizler için herşeyin üzerinde ve herşeyin en güzeline layık kadim bir ilçedir. Bu kadim ilçeye mazisi başarılarla dolu Hınıs Filizspor Kulübü ,sportif, kültürel ve sosyal anlamda  birçok şey katacaktır. En önemlisi Hınısta birlik beraberlik ruhunun dahada olgunlaşmasına vesile olacaktır.
 
Hınıs Filizspor Kulübünü daha da canlı hale getirebilmek için bizlerden desteğini esirgemeyen İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Bülent AY'a ve bu yolda beni yalnız bırakmayan çok değerli yönetim kurulu üyelerime ve bizlere inanan tüm Hınıslı hemşehrilerime sonsuz teşekkürler ediyorum. Kendini Hınıslı olarak gören bütün hemşehrilerimizden kulübümüze daha çok destek vermelerini bekliyor
 
Saygılarımı sunuyorum.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum