Reklam

Erzurum'un (AY) -DEMİR Gibi Vekili Var

Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum Milletvekili İbrahim AYDEMİR partisinin en öne çıkan vekili olarak göze çarpıyor.

Erzurum'un  (AY) -DEMİR Gibi Vekili Var
07 Kasım 2021 - 17:13
           Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum Milletvekili İbrahim AYDEMİR olağanüstü bir performans sergileyerek çalışmalarına devam ediyor.Bu olağanüstü çalışmaları İbrahim AYDEMİR'i  Adalet ve Kalkınma Partisi'nin en etkili siyasetçileri arasına dahil etmiştir.

           İbrahim AYDEMİR 'in Plan ve Bütçe Komisyonunda sergilediği üst düzey performansı bir tarafa, Milletvekili olduğu Erzurum'un sorunlarını çözmek için büyük bir efor sarfettiği gözlerden kaçmıyor.

            İbrahim AYDEMİR'i kimi zaman Plan Bütçe Komisyonunda ,kimi zaman mecliste basın açıklamasında ,kimi zaman Erzurum ve ilçelerinde saha çalışmalarında , kimi zaman bir derneğin toplantısında ve kimi zaman bir cenazede saf tutmuşken görüyoruz.Yetmiyor; Erzurum'da STK'lar ile toplantıda, Karadeniz'de teşkilat buluşmasında,Marmara'da ev sohbetlerinde ulusal kanallarda programlarda  onu görmek her şeyden önce Erzurumlu olarak bizleri gururlandırıyor.

           Erzurum ve ilçelerinde Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili İbrahim AYDEMİR'in telefonunu bilmeyen kişi sayısı çok azdır.Arandığında rahatlıkla ulaşılabilinen,kibirden uzak,mütevazi bir milletvekili olarak gönüllerde taht kurmasının altında bu özellikleri yatmaktadır.
            İbrahim AYDEMİR Erzurum'da iktidar ve muhalefet partisine gönül veren seçmenlerin  ortak sevgisini kazanan  siyaset üstü ve (AY) DEMİR gibi bir vekil olarak Türkiye ve Erzurum için bir şans olmuştur.

           

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum