Reklam

Erzurum'da Unutulmadılar!!

Geçtiğimiz aylarda baş gösteren Covid-19 (Korona Virüs) salgınında üstün çaba göstererek sürecin sağlıklı bir şekilde atlatılması için hizmet eden hemşirelerimiz, Hemşireler Günü hasebiyle Gelecek Partisi Erzurum İl Başkanlığı üyelerince ziyaret edildi.

Erzurum'da Unutulmadılar!!
14 Mayıs 2020 - 15:49
Korona Virüs kapsamında alınan önlemlere binaen 11 Mayıs itibariyle başlayan normalleşme sürecinde kapalı olan kuaförlere ziyaretler gerçekleştiren parti üyeleri, karantina sürecinde evlerinden ve ailelerinden uzak kalan sağlık personellerimize çiçek dağıtarak Gelecek Partisi ve milletimiz adına teşekkür etti.
Vefakâr bir tablo çizen (Kadın Kolları Başkanlığı başta olmak üzere) parti üyeleri, bu zorlu sürecin başlangıcından bitişine kadar hemşireler ve tüm sağlık personellerinin yanlarında olduklarını bildirerek, yeni Türkiye hedeflerinde kendilerine sağlanacak ayrıcalıklardan ve projelerinden bahsederek bir kez daha birlik olmanın geleceğimiz adına elzem olduğunun mesajını verdi.
İl Başkanlığından faaliyet ile ilgili açıklama yayımlandı. O açıklamada;
“Sağlığımızı, bedenimizi ve hatta canımızı emanet ettiğimiz kıymetli sağlık personellerimiz,
Bizlerin geçirdiği bu zorlu süreçte gösterdiğiniz üstün çabadan ötürü sizlere teşekkür etmeyi borç biliriz. Emeklerinizin karşılığını bulacağı bir gelecekte, daha iyi şartlar altında çalışmanızı temenni ediyoruz.
Covid-19 sürecinde hayatlarından, ailelerinden ve vakitlerinden feragat ederek halkımıza hizmet eden arkadaşlarımızın kamuoyu oluşturma çabası ile oluşturduğu gündem başlıklarını ilgi ve alaka ile takip ediyoruz.
Ve partimiz adına sizlere söz veriyoruz, GELECEK, SİZLERİN OLACAKTIR!”

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum