Reklam

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan flaş mesajlar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Meclis Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulunuyor.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan flaş mesajlar
03 Ocak 2023 - 13:49
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Meclis Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulunuyor. İşte CHP liderinin sözlerinden önemli satır başları:

-Bir yılı devirdik 2023'teyiz. Beklentiler çok fazla yeni şeyler istiyoruz. İnsan haklarına saygı istiyoruz, düşünce özgürlüğü istiyoruz. Düşüncenizi ifade ederken bile çekindiniz. Acaba başıma bir şey gelir mi diye kaygılandırınız.

-Altı lider demokrasi için bir araya geldik. Kadın-erkek ayrımı olmasın diye bir araya geldik. Kucaklaştık geçmişin acılarını sarmaya çalıştık. Demokrasi kadar güzel bir şey yok. Demokrasilerde medya özgür olacak. Saray tarafından beslenen medya olmayacak o medya da bizi eleştirebilecek. Bir politikasının alkıştan çok tutarlı eleştiriye ihtiyacı vardır. Her şeyi ben bilirim, yaparım düşüncesi insanlığı felakete sürükler. 

-Rüşvet alanlar var. Rüşvetçilerden uyuşturucu baronlarından bu ülkeyi 2023'te seçimlerden sonra temizleyeceğiz. Gençlerimiz sınava girdikten sonra dayın var mı torpilin var mı arayışında olmayacak. Torpil denen hak yenen kuralı değiştireceğiz. Altı partiyiz doğru altı ayrı partiyiz ama demokrasi konusunda aynı felsefedeyiz. Güzel şeyler yapacağız. Yepyeni Türkiye, saygınlığı olan bir Türkiye....Türkiye yeniden tüm mazlum milletlerin örnek aldığı ülke olacak. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum