Reklam
Reklam

2019 yılının En Başarılı Girişimcileri Belli oldu

Erzurum Teknik Üniversitesi, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB Erzurum Müdürlüğünün katkılarıyla "KOSGEB Başarı Öyküleri" adlı panel düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu panelde, birbirinden renkli anlar yaşandı.

2019 yılının En Başarılı Girişimcileri Belli oldu
26 Aralık 2019 - 11:32
Moderatörlüğünü, KOSGEB ETSO Temsilcilik Ofisi sorumlusu Edanur İSPİRLİ ’nin yaptığı panel yoğun ilgi gördü. Panel’e Rektör Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK, Genel Sekreter Doç. Dr. Tuba YETİM, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih YETİM, Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Doç. Dr. Ahmet DUMLU ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.


 
KOSGEB desteklerinden faydalanan veya faydalanmakta olan farklı iş kollarındaki girişimciler tecrübelerini doğrudan öğrencilerle paylaştı. Konuşmacılardan Yatırımcı Bilgi Merkezi -YaBimer Genel Müdürü Özcan ÖNER esprili sunumu ile büyük beğeni topladı. ‘Halkın en önemli hayalinin bir ev ve bir araba sahibi olmak olduğunu ve bu hayallerini www.kralilan.com internet sitesindeki hizmetler ile gerçeğe dönüştürdüklerini anlatan ÖNER, KOSGEB desteklerinin başarıya götürdüğünü ve genç girişimcilerin önünü açtığını belirterek, 2020 yılında site üzerinde kamu kurumlarından araba ilanlarının da olacağını ve çok uygun fiyatlara vatandaşın araba sahibi olacağı’ müjdesini verdi.
 
 
Rektör Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK, KOSGEB girişimcilerinin paylaştığı tecrübelerden sonra bir teşekkür konuşması yaparak, öğrencilerin akademik projelerinin finansal desteklerinde bir diğer destek mekanizmasının KOSGEB olduğunu ve özellikle öğrencilerimizin ve mezunlarımızın KOSGEB’in sunduğu fırsatlardan yararlanması gerektiğini ifade etti.
 
Panel ’in son bulmasının ardından Anadolu Su Böreği firmasınca ikram edilen tepsiler dolusu Su Böreği katılımcılar tarafından adeta kapış kapış edildi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum