Reklam
Reklam
Mahmut ABİŞ

Mahmut ABİŞ


Rize'den Hınıs'a Hüzün Yağdı

18 Haziran 2017 - 15:03

Geçen hafta Batman Kozluk'ta terör saldırısında şehit olan Aybüke Öğretmen ve iki askerimizi hatırlarsınız.

Hayat o kadar acımazsız ki şehitlerden birisi olan Rizeli Uzman Çavuş Soner FAZLIOĞLU 'nun babası Kamil FAZLIOĞLU uzun yıllardır tanıdığım sevdiğim değer verdiğim bir ağabeyimdir.

Dün akşam saat 18.00 sıralarında telefonum çaldı.Arayan Kamil ağabey idi "Hınıs'a geliyorum "dedi.Henüz acısını yaşayamamış olmasına rağmen ziyaretime geldi.

Laz Kamil Kürt Mahmut'a misafir oldu.

Oğlunu şehit vermiş ama Mahmut'u Kürt olduğu için unutmamıştı.

Dışlamamıştı!

Kızmamıştı!

Kin gütmüyordu!

Oda bu olayların Kürtlükle alakası olmadığını biliyordu!

O kadar duygulandım ki kelimeler boğazıma kilitlendi. Ağzından çat pat bildiği iki kelimelik şu cümle çıktı biran:"Ez brindarım heval" (Ben yaralıyım arkadaş) Bu benim için sözün bittiği yerdi.Ne diyeceğimi bilemedim.Bilgi dağarcığım kelime dağarcığım cevap vermeme yetmedi..

Şimdi bende ona Türkçe cevap vereyim buradan."Bende yaralıyım Kamil ağabey.Soner'in mekanı cennet olsun. Rabbım senin şahsında tüm yakınlarına sabırlar versin."

Bu vesile ile içişleri bakanımız Sayın Süleyman SOYLU beyefendiye şehit yakını değerli ağabeyime göstermiş olduğu ilgi alakadan dolayı teşekkür ediyorum.Şehit babası Sayın Kamil FAZLIOĞLU'nun sayın bakanımızın ilgi ve alakasından duymuş olduğu memnuniyetini buradan belirtmiş olayım..

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum