Reklam
Reklam
Emine ŞENLİKOĞLU

Emine ŞENLİKOĞLU


TV’LER İYİCE ZIVANADAN ÇIKTI!

25 Aralık 2017 - 10:05

 

Bizim televizyon kanallarımız Batının televizyonlarından daha rezalet hale geldi! Acil önlemler alınmazsa,ne ahlak kalacak Ne aile.
Ben yılbaşlarında iki defa Fransada, üç defa Almanyada, yine iki defa da Belçikada bulundum. İnanın batının TV’leri bizim TV’lerden daha ehven-i şer. Bu nedir Allah aşkınıza bu nedir? 
Reklamlar rezalet, üstü rezalet!
Dizileri filimleri de başka türlü rezalet! TV'lerin hepsini kasdetmiyorum elbette. İyileri ve böyle olmayanları tenzih ederim. 
TV'lerdeki rezilce soyunmuş kadınları gören kaç erkek,kendini baba yapmış eşini beğenerek sadık kalabilir? Kaç erkek yoldan çıkmaz? 
Eğer bu rezalet devam ederse, ülke insanı Allah'a imanını kaybetmese bile bir şirk toplumuna dönüşür. Çocuklarımıza sahip çıkmazsak hepsini birer birer kaybederiz. Endülüs'te İspanyollar çok çalışıp, güçlenip Müslümanların gafletini farkettiler,Müslümanlar,kendilerini kaybedince,evlatları Hıristiyan oldu ve Endülüs'ü İspanya'ya çevirdiler.Bu,TV'ler böyle giderse,
bizim evlatlarımız da bizler çalışmayınca,sapık TV'lere prim verdikce Hırıstıyan olmasalar da sapıtma ihtimalleri başucumuzda...
Bir an önce bu rezalete son verilmeli. 
Televizyonlarda güzel standaplar, seviyeli tartışmalar, filmler,yarışmalar,sanatsal yapımlar,İslami eğlenceler yapılamaz mı? Bazı televizyonlarda televizyon,cinsellikten ibaretmiş gibi gösteriliyor,müslümanların yaşadığı bir ülkeye benziyor mu ülkemiz?
Bir yandan hürafeciler, bir yandan seküler dünyanın enjekte ettiği pisliklerle, gençlerimizin bir kısmı dini duyarlılıklarını yitiriyor. Bir an önce bu televizyon kanallarına bir standart getirilmeli. 
Boşanmalar almış başını gidiyor… Elbette gider! Çünkü televizyon kanallarında sadakatli olmak aptallık, aileye bağlı kalmak gericilik gibi enjekte ediliyor… Hükümet, STK’lar, ilahiyatçılar, toplumun bütün bireyleri bu tehlikeyi görmeli ve çözüm üretmeliler! Yoksa gidişat feci.

Bizler müslümanız ve Müslümanların yaşadığı bir ülkenin bütün kanalları müslümanca olmasa da inancımıza saygılı olmalılar.insanlık insanların kalbinden değil, başka şartlarda insan oluyormuş gibi bir yapı hakim.
Anlayışa bakın,bu müşriklerin ve ya ateistler ile ataistlerin çoğuna göre, televizyon demek belden aşağı gösteriler,demek oluyor.
Milletimiz, çok radikal ve acil bir şekilde çocuklarının ve gençlerinin gözünü açma planları yapması lazım!
Yılbaşı bizimmiş gibi,gençliğin beynine sıkılan kurşun gibi şırıngalar da ayrı bir konu.
Bunları Allah ıslah eylesin! Bunları izleyen müslümanları da ıslah eylesin! 
Bakalım ölüm ve hesap günü gelince nasıl hesap vereceğiz? Demekki müslüman bir ülkede bu proğramlar izleniyor ki yapılıyor. İzlenmese bu kadar kanal bu kadar rezil yapımlar ve reklamlarla karşımıza çıkamazlardı!
Sanki bazı televizyonlar –ki içinde hoca geçinen,af edersiniz boynuzlu da var TV'leri de var- adeta kadın satıcılığı yapıyorlar! 
Ey millet! Bari sen kendine gel,zira biz:
" Allah kahretsin!” mi desek, “Allah hidayet versin!” mi desek; hangisini diyeceğimizi şaşırdık artık!..
Her sapıklık müslüman gençleri yoldan çıkartmak için yapılıyor,anlayın bunu ey diri olanlar!gençlerin ahlakını gâvur ahlakına çevirmek için adeta yarışıyor bazı kanallar,onları onaylamıyorsan diril artık ne olur.Dirilelimde üstadın şiirine girmeyelim:

İnsan Üçbaş damla kan,ırmak Üçbeş damla su...
Bir hayata çattık ki;hayata kurmuş pusu.
Geldi ölümlü yalan,gitti ölümsüz gerçek;
Sizi hayat süren leşler,sizi kim diriltecek?

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum